Hetken kuvasta hallittuun kokonaisuuteen 02/2018 – 05/2018 Tampereella

Valokuvakoulutus alkaa helmikuussa 2018. Se toteutetaan yhteistyössä Tampereen Kesäyliopiston kanssa.

Valokuvauksen kiehtovuus on siinä, että aina voi nähdä linssin läpi uudella ja erilaisella tavalla. Hetken kuvasta hallittuun kokonaisuuteen -koulutus keskittyy siihen, että osallistuja saa konkreettisia välineitä kehittää osallistujan osaamista valokuvauksen peruselementtien osalta. Näihin elementteihin kuuluvat mm. valo, valokuvasommittelu, eri objektiivien tuomat mahdollisuudet ja erilaisten kohteiden kuvaaminen.
Lisäksi tavoitteena on kehittää osallistujan osaamista siinä, kuinka yksittäisen kuvan ottamisesta edetään tavoitteellisen kuvakokonaisuuden ideointiin, suunnitteluun ja lopulliseen toteutukseen.

Kenelle: Koulutus on tarkoitettu edistyneelle kuvaajalle, joka kuvaa omaksi ilokseen tai osana työtään, ja joka osaa jo käyttää järjestelmäkameraa ja sen asetuksia hallitusti ja monipuolisesti. (Koulutuksen aikana EI käydä läpi kuvaamisen perusteita, eikä kameran asetuksia.)

Lähiopetuskerrat: Lähijaksot pidetään viikonloppuisin (la-su) ja ne sisältävät teorialuentoja, käytännön kuvausdemonstraatioita, työpajamaista työskentelyä ja kuvapalautetta.

10.-11.2.
10.-11.3.
7.-8.4.
28.-29.4.
26.-27.5.

Etäjaksot ja Skype -kuvapalaute: Jokaisella etäjaksolla on tehtäviä, jotka perustuvat edellisellä lähijaksolla opetettuun asiaan. Etäjakson puolivälissä pidetään kuvapalaute Skypen välityksellä. Palauteryhmässä on kerrallaan 3-5 hlöä. Skype pidetään yhdessä sovittuna aikana, kuitenkin arkipäivänä n. klo 17.00 jälkeen.

HUOM – Koulutuksen hinnan lisäksi osallistujalle tulee jonkin verran materiaalikuluja, koska kuvasarjojen työstövaiheessa kuvia tulee tulostaa ns. työkopiolaatuisia. Lisäksi lopullinen kuvasarja tulostetaan viimeiselle lähijaksolle valokuvalaatuisena kokonaisuutena (osallistujan itsensä päättämässä koossa).

Hinta: 720 €, opintomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Kurssille otetaan enintään 15 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautuminen Tampereen kesäyliopiston kautta TÄSTÄ.
Kysy lisää koulutuksesta:

Tiina Puputti
Puh: 044-520 7220